Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP Tortosa demana cercar alternatives a la pista de gel per promoure el petit comerç
20/01/2015 Política

La CUP demana a l’Ajuntament que, d’acord amb l’Agenda21 aprovada el març de 2009, amb un govern municipal molt semblant a l’actual, siga coherent amb el compromís pres adés i no promocione este tipus d’activitats que ni són sostenibles ni promouen l’equitat ja que només en pot participar un sector de la població.

Tot i tenint en compte, segons ka formació independentista que a escala europea es fan plans d’estalvi energètic, sobta veure que esta moda està instaurant-se arreu del territori català on el clima mediterrani fa que siga una activitat del tot insostenible en què l’únic que s’aconsegueix és malbaratar energia. Hauríem de caminar cap al model de ciutat que es va definir en l’Agenda21 de Tortosa.

També remarca que hi ha famílies a Tortosa que no poden pagar les despeses de la llar, com la llum, mentre que a la plaça de l’Ajuntament un generador d’electricitat funciona les 24 h del dia per mantindre una pista gelada. Recordem que fa no res va ser el gran Recapte d’Aliments i que Cáritas i Creu Roja no donen a l’abast ja que cada dia són més les famílies que necessiten ajuda a casa nostra.

Per això, la formació independentista anima als comerciants que repensen esta activitat de cara al futur perquè hi ha altres "fórmules per poder dinamitzar el comerç que podrien transmetre uns valors més lloables a la mainada: teatre, contacontes, matalassos elàstics o, fins i tot, pistes de gel sintètiques que tenen una durada de 20 anys perquè es diverteixin sense que siga necessari el malbaratament d’energia ni els preus desorbitats per poder mantindre les instal·lacions. Moltes escoles a Tortosa són Escoles Verdes, no els donem als xiquets/es i adolescents missatges contradictoris".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid