Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Demà es fa el judici contra quatre antiracistes mataronins denunciats per PxC

El judici contra els antiracistes, dos dels quals són militants de la CUP, serà dijous 22 de gener a 1/4 d'1 del migdia als Jutjats de Mataró

21/01/2015 Política

Quatre mataronins seran jutjats dijous 22 de gener a causa d'una denúncia interposada contra ells per Mònica Lora, del partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC).

Els encausats són Joan Jubany i Juliana Bacardit (de la CUP) i Esteve Martínez i Carles Spa (d'ICV), i se'ls acusa d'haver participat en una acció simbòlica convocada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) el 18 de juliol a Mataró. L'acció va consistir a concentrar-se pacíficament per denunciar el caràcter racista i xenòfob d'una parada de PxC on es recollia material escolar només "per als de casa".

En aquest sentit, el col·lectiu UCFR recull adhesions a un manifest de suport als imputats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid