Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Manifestació a Barcelona contra el Feixisme i Racisme

Exigeixen als altres partits i a les institucions que no utilitzin discursos xenòfobs, islamòfobs, o gitanòfobs, i a més a més que no donin ales als discursos de l’extrema dreta en relació a la qüestió nacional i les llibertats sexuals.

21/03/2014 Política
Manifestació a Bacelona contra el Feixisme i Racisme Manifestació a Bacelona contra el Feixisme i Racisme

La plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) convoca demà a les 17h a la Plaça Universitat de Barcelona, una manifestació sota el lema “Unim-nos contra el feixisme i el racisme! No volem ultradreta ni aquí, ni a Europa, ni enlloc! Per la convivència en la diversitat”. Una manifestació que forma part d’una jornada internacional contra el feixisme i el racisme, convocada des de Grècia.

La plataforma considera positiva la convocatòria d’una jornada internacional contra el feixisme i el racisme amb l’objectiu d’enfortir l’oposició unitària al racisme i a l’extrema dreta, tant de cara a les eleccions europees com al dia a dia de cada país.

Remarca que és molt important que aquesta jornada "agafi força a casa nostra, ja que sembla que hi haurà diverses candidatures d’extrema dreta a l’Estat espanyol per a les eleccions europees".

Per a la plataforma, el racisme és un problema cada vegada més greu a molt països europeus, així que, tant a les eleccions europees com al debat polític en general, "hem d’exigir als altres partits i a les institucions que no utilitzin discursos xenòfobs, islamòfobs, o gitanòfobs, i a més a més que no donin ales als discursos de l’extrema dreta respecte a la qüestió nacional i les llibertats sexuals".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid