Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
El TSJC admet a tràmit les querelles contra Mas, Ortega i Rigau

Per la presumpta desobediència de la resolució del Tribunal Constitucional del 4 de novembre

22/12/2014 Política

El ple de la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit aquest dilluns per majoria admetre a tràmit les querelles i denúncies vinculades "a la presumpta desobediència de la resolució del Tribunal Constitucional del 4 de novembre", que va suspendre la consulta alternativa del 9N, i tots els fets que de forma "directa o indirecta" estiguin relacionats.

En canvi, s'han desestimat les denúncies presentades contra alguns altres consellers. En conconcret, les querelles i denúncies dirigides contra la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ni els membres de la mesa del Parlament Anna Simó, Lluís Corominas, Josep Rull i David Companyon; el conseller d'Interior, Ramon Espadaler; el portaveu del Govern, Francesc Homs, i el diputat Oriol Junqueres.

El ple també ha acordat d'acumular totes les querelles i denúncies admeses a tràmit en una de sola, en concret la més antiga, la presentada per l'organització ultradretana Manos Limpias. Per això, el cas l'instruirà el magistrat Josep Manel Abril. Totes les resolucions es notificaran als querellants i als querellats a partir del 8 de gener.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid