Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Concentració al jutjat de Vic amb el lema "Ens inculpem per un poble lliure".

Militants de Poble Lliure es van concentrar davant del Jutjat d'Instrucció número 5 de Vic, on van desplegar una pancarta amb el lema "Ens inculpem per un poble lliure"

28/12/2014 Política

Militants i simpatitzants de Poble Lliure d'Osona es van concentrar el passat dimecres davant del Jutjat d'Instrucció número 5 de Vic, on van desplegar una pancarta amb el lema "Ens inculpem per un poble lliure".

Durant l'acció també es van repartir fulls d'autoinculpació entre els vianants.

L'objectiu de l'acció era reforçar i promoure la convocatòria de l'ANC d'Osona pel dilluns 29 de desembre a les 12h als mateixos jutjats.

Poble Lliure fa una crida a tots i totes les osonenques a sumar-se a l'autoinculpació massiva en resposta a la suspensió de la consulta per part del Tribunal Constitucional i la posterior querella presentada contra el President de la Generalitat de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid