Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La 3a TPM decideix iniciar la constitució d’una candidatura a l’Ajuntament de Barcelona

El procés que s’inicia ara, tindrà una presentació pública durant les properes setmanes i conclourà formalment en la 4a edicio de Trobada Popular Municipalista

22/11/2014 Política

Aquest divendres 21 i dissabte 22 de novembre ha tingut lloc la 3a Trobada Popular Municipalista (TPM), una trobada dividida en dos jornades. Una realitzada divendres 21, a l’Ateneu Harmonia de Sant Andreu, on es van debatre i identificar els eixos programàtics que haurien de caracteritzar una candidatura municipal de ruptura a Barcelona.

I una dissabte 22, a l’escola Mediterrània de la Barceloneta, on són debatut i validat aquestes eixos programàtics, el codi d’ètica i intervenció política i la decisió d’endegar des de l’espai polític de la Trobada, la constitució d’una candidatura municipal a l’Ajuntament de Barcelona.

Ha estat en aquest marc de la 3a Trobada Popular Municipalista que s’ha pogut trobar més de 200 persones per a debatre de forma assembleària, horitzontal i en obert les diferents qüestions plantejades, comptant amb la col·laboració del Parlament Ciutadà en la dinamització i moderació dels debats.

El procés que s’inicia ara, tindrà una presentació pública durant les properes setmanes i conclourà formalment en la 4a TPM.

En aquest procés es prepararan els debats constituents de la 4a TPM, desenvolupant els documents ja iniciats en la 2a TPM sobre el nom, la metodologia de confecció de llistes, estructura organitzativa, així com el desenvolupament i concreció del programa a nivell municipal com a nivell de barris.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid