Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
3a TPM per a la configuració d'una candidatura rupturista a Barcelona

Les jornades desvetllaran els principals objectius del Programa Polític de ruptura per a capgirar la ciutat de Barcelona des d’una candidatura municipal

19/11/2014 Política

Aquest divendres 21 de novembre a l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu (mapa) i el dissabte 22 de novembre a l’Escola Mediterrània de la Barceloneta (mapa) se celebra la III Trobada Popular Municipalista (TPM). (Veure el programa)

Unes jornades que donen continuïtat a una 1a Trobada realitzada el 29 de març amb més de 200 assistents, que establia un “Balanç social crític amb la ciutat de Barcelona”, i a una 2a Trobada celebrada el 19 de juliol amb més de 400 assistents, i on es van concretar els “Principis identificatius d’una candidatura municipal rupturista a Barcelona”.

Les jornades desvetllaran els principals objectius del Programa Polític de ruptura per a capgirar la ciutat de Barcelona des d’una candidatura municipal. També es validarà un Codi d’Ètica Política per a una candidatura municipal de ruptura, en base a les valoracions i conclusions de les "Jornades de Codi Ètic: Governar obeint", organitzades conjuntament entre Guanyem, ICV-EUiA, Podem, Partido X, Procés Constituent i la Trobada Popular Municipal. I és donarà a conèixer el debat sobre propostes polítiques estratègiques de l’espai de la TPM i sobre la constitució com a Candidatura Municipal a Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid