Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La PDaD del País Valencià difon un vídeo per mostrar el suport a la consulta del 9N

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià convida a tots els catalans i catalanes a votar el #9N perquè "també ho estareu fent per tots nosaltres. Tots els que no podem votar"

05/11/2014 Política

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) ha publicat un vídeo per expressa el suport a la consulta del #9N i emplaça ¡ "a donar el pas cap a la decisió del seu futur. A exercir el seu Dret per la llibertat i a expressar la seua veu" als catalans i catalanes de la CAC.

 Al breu vídeo de mig minut es pot llegir el missatge, junt a la papereta de vot del 9N, que "Aquesta podria ser la papereta del País Valencià per al 9N" per "decidir l''Estat on volem viure". Al vídeo es reivindica el dret a decidir dels valencians i la denominació del país on volen viure, reivindicant així el terme "País Valencià."

El missatge es clou amb l'etiqueta #voteupermi

La notícia del web de PDaD expressa també que "Al País Valencià no podem fer-ho encara. Mai hem tingut l’oportunitat de tindre una papereta per a Decidir. Visquem a un País on dia darrere dia apareixen els danys de la política corrupta i del espoli continuat. Una terra amb un futur complicat. un futur de lluita i lluita per endavant. Sou vosaltres, els catalans i catalanes, un exemple de llibertat . Els que heu obert un camí de democràcia. Un camí que voldríem haver compartit amb vosaltres i a dia d’avui anar junts amb la nostra papereta. Malgrat aquest somni, no tenim opció de fer viva la nostra veu conjuntament i encara i tot sentim que en cada vot vostre va una part de la nostra lluita."

La solidaritat amb la consulta a la CAC va acompanyada per un missatge inequívoc en els vincles dels Països Catalans: "Catalans i catalanes, quan voteu, feu-ho també pels germans del País Valencià!"

 

Campanya dels Joves pel Dret a Decidir

D'altra banda els Joves pel DaD (JoDaD) han posat en marxa una campanya de suport també, consistent en escriure un lema en un full amb els hastags #VoteuPerMi i #PVdecidim i després de fer-se una fotografia penjar-la al murt de Facebook de la JoDaD per tal de donar d'aquesta forma el suport al 9N al Principat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid