Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La PDaD convoca concentracions al País Valencià si el TC prohibeix la consulta
29/09/2014 Política
Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD)

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), juntament amb altres organitzacions i entitats, us convoca a la concentració davant de la delegació del govern d’Espanya a València, C/ Colom 60, a les 19:00 del dia que el Tribunal Constitucional Español (TC) prohibexi la consulta.

La Pataforma remarca que estarà al costat de totes les persones que volen votar, que volen decidir, i que es concentraran a la mateixa hora davant els seus ajuntaments. Tot puntualitzant que "el poble de Catalunya decidirà el seu futur, perquè així li ho fa saber al món des de fa anys. La gent és al carrer reivindicant el seu dret a decidir cada dia i, quan ha fet falta, ha protagonitzat les manifestacions més multitudinàries de la història d’Europa i s’ha enllaçat les mans de punta a punta del país"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid