Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de la sanitat
La UdL obrirà un procés de diàleg abans de posicionar-se sobre el consorci sanitari

La mobilització d'usuaris i treballadors sanitaris amb la complicitat de membres de la comunitat universitaria ha frenat l'adhesió immediata de la universitat al nou organisme

30/10/2014 Salut
La Marea Blanca irromp a la UdL La Marea Blanca irromp a la UdL

Ahir, El consell de govern de la Universitat de Lleida (UdL) va acordar obrir un diàleg per a valorar la participació de la universitat en el consorci Sistema Integral de Salut Lleida i crear una comissió de 16 membres del Consell  (Rector i tres vicerectors, el gerent, els dos degans d'Infermeria i Medicina, un representant del Consell social, dos estudiants, dos membres del PAS i 4 PDI de l’àmbit). La primera reunió serà la setmana vinent.

D'aquesta manera no s'aprova la petició inicial d'autorització al Consell de Govern per a participar en el procés de constitució del Consorci, als efectes de presentar esmenes als Estatuts i al Conveni regulador.

Per la seva banda, la Marea Blanca va manifestar que malgrat les presses, la urgència i la manca d'informació aportada per part seva amb que el Rector i l'Equip de Govern de la UdL han dificultat el debat sobre el consorci i valora d'entrada "molt positivament" que aquest debat hagi irromput a la comunitat universitària i al Consell de Govern amb postures clares en contra de l'adhesió de la UdL a aquest instrument polític i ideològic, i contra el projecte. Declaracions realitzades abans que l'assemblea faci les oporunes valoracions.

La Marea Blanca irromp a la universitat

Abans de l'inici de la sessió, usuaris i treballadors sanitaris i membres de la comunitat universitària es van concentrar a les portes del Rectorat i posterioment van accedir a la sala on van llegir una carta oberta als membres del Consell de Govern on es demanava el seu posicionament en contra de l'adhesió de la UdL a l'ens.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid