Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UNITAT POPULAR
La CUP d’Arenys de Mar organitza la I Trobada d'Unitat Popular

Un espai obert i participatiu on tots els arenyencs i les arenyenques hi estan convidats.

15/11/2014 Política
La CUP d’Arenys de Mar organitza la primera Trobada d'Unitat Popular, la TUP. Serà el proper dissabte 22 de novembre a les 12.00 al Calisay. Durant aquesta jornada es debatran i recolliran idees i propostes. La CUP d’Arenys de Mar vol saber què en pensa la ciutadania sobre drets socials, cultura, territori i cooperativisme.

Per fer-ho, s'organitzaran grups temàtics. La idea és que cadascú participi en allò que més li interessi. Al migdia hi haurà dinar popular i després es posaran en comú les propostes dels grups així com també es tractaran altres qüestions més generals d’àmbit municipal i nacional. La TUP vol ser un espai obert i participatiu on tots els arenyencs i les arenyenques hi estan convidats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid