Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
TUP a Badalona: "caminar cap a la ruptura democràtica i la transformació social"

Un espai per omplir de contigut el concepte d'Unitat Popular i posar les bases per crear un nou model de societat

13/11/2013 Política

Dissabte 30 de novembre a partir de les 10h, l'IES la Llauna de Badalona aplegarà la Trobada d'Unitat Popular (TUP). La jornada té com objectiu encentar el debat d'un procés de discussió i reflexió per teixir, construir i donar sentit a "això que anomenem la unitat popular que ha d'ajudar-nos a caminar cap a la ruptura democràtica i la transformació social".

Els convocants volen que sigui un espai de discussió per debatre quins són els temes prioritaris i les línies d'acció política comunes en els diferents sectors o àmbits de treball, i alhora compartir debats estratègics sobre alguns dels reptes actuals centrats en el procés d'independència, el model de societat i l'articulació de les lluites amb el contrapoder i la lluita institucional.

En aquesta línia han elaborat una crida a totes les persones i col·lectius compromeses amb la transformació nacional i social a participar a la TUC per generar aquest espai de debat estratègic. (inscripcions)

Valora
Vídeos
TROBADA PER LA UNITAT POPULAR
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid