Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Comunicat de la CUP Reus sobre el 9-N

La jornada d'ahir a Reus va ser tot un èxit superant el 30% de participació i amb més d'un 80% de vots pel Sí Sí. Una mobilització sense precedents a la ciutat que xoca amb l'actitud hostil del PP i la passivitat manifesta de CiU a la ciutat.

11/11/2014 Política

La CUP Reus ha emès un comunicat on a més a més de donar les gràcies als reusencs afirma que la consulta va ser “tot un èxit superant el 30% de participació i amb més d'un 80% de vots pel Sí Sí. Una mobilització sense precedents a la ciutat que xoca amb l'actitud hostil del PP i la passivitat manifesta de CiU a la ciutat.”.


La formació independentista recorda que “l'Ajuntament de Reus es va limitar a instal·lar set cartelleres per tota la ciutat i va dedicar-se a retirar cartells i pancartes del 9N; si l'alcalde de la ciutat es va apuntar de voluntari i quan li va tocar fer de president de mesa se'n va desdir; si l'Ajuntament es va negar a ampliar la freqüència de busos als centres de votació més llunyans... la ciutadania sí que va estar a l'alçada de la convocatòria del 9N. Un cop més, es demostra que la ciutadania sempre va per davant de les institucions. I, aquest cas no n'ha estat una excepció.”.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid