Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTOXICACIÓ
Atacs informàtics la vigília del 9-N

Ahir es van atacar les webs de la Generalitat, l'ANC, l'AMI (i Llibertat.cat) i es van bloquejar els telèfons de membres de la campanya 'Ara és l'hora'. Els atacs han coincidit amb l'enviament de missatges electrònics falsos.

09/11/2014 Drets i Llibertats

Ahir algunes webs de la Generalitat, l'Assemblea Nacional Catalana i la de l'Associació de Municipis per la Independència van ser atacades informàticament. A la caiguda d'aquestes webs s’ha de sumar el boicot telefònic a molts membres de la campanya 'Ara és l'hora'. Llibertat.cat també ha rebut aquests atacs informàtics que segons algunes fonts provenen del CNI.

Els atacs han coincidit amb l'enviament de missatges electrònics falsos que suplanten la identitat d'algunes assemblees territorials. Aquesta setmana va circular un d’aquests missatges falsos amb el títol “Els membres de l'ANC de la Regió 10, anuncien la seva ruptura amb l'Assemblea Nacional Catalana” que va ser desmentida ràpidament per l’ANC de la Regió 10 (Catalunya Nord).

Fa dues setmanes es van conèixer dues noves intoxicacions unionistes a internet: Es va descobrir que la pàgina Sign-in Catalunya era una pàgina falsa creada amb l’objectiu d’obtenir dades personals d’independentistes i que la web Catalans per la Transparència (catpt.cat) també era un “fake” similar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid