Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Davantal
Ara és l'hora, avui és el dia

Votarem i contuarem votant, per tots els lluitadors i lluitadores independentistes que ens han precedit i que han fecundat el camí cap a la llibertat. Per tots els germans dels Països Catalans, de Salses a Guardamar, que encendran el relleu de la flama molt aviat

09/11/2014 Política

El 9 de Novembre serà una data per recordar per als catalans i les catalanes, com ho han estat l'11 de Setembre, el 14 d'Abril o el 6 d'Octubre, referències indiscutibles de derrotes o petites victòries en la lluita per la preservació dels drets i per l'alliberament nacional.

La d'enguany sembla una data definitiva en un camí irreversible que ens ha d'acostar a la independència nacional i a la conquesta de majors drets democràtics i socials, mitjançant el marc de ruptura amb l'status quo actual, amb l'Estat ocupant.

L'Equip de Llibertat.cat no podem fer sinó congratular-nos dels importants avenços aconseguits en el nostre poble, un canvi de consciències que suposa un pas gegantí en el camí de l'alliberamnet. Nosaltres, per la nostra part, hem aportat el nostre granet de sorrat des de Llibertat.cat, aportant arguments, informacions i respostes que sorgien des de l'espai del moviment independentista.

D'altra banda, aquest 4 de novembre Llibertat.cat va complir vuit anys de vida. Vuit anys d’existència a la xarxa com a eina de difusió i de debat al servei de l’Esquerra Independentista i dels moviments populars.

Creiem que durant aquest temps hem aportat al moviment un conjunt d’informacions i reflexió que han estat molt útils per a l’eixamplament social de l’Esquerra Independentista i per a l’acumulació de forces dels moviments populars. La informació, la denúncia, la memòria, els arguments i la crítica han contribuït, al nostre parer, a l’avenç i maduració d’aquest moviment. Una contribució a la lluita independentista que continuarem portant a terme perquè el camí és llarg, tot i que les fites ja són més a prop.

Enguany l'aniversari de Llibertat.cat ha quedat eclipsat pels esdeveniment sense parangó que viuen el país en el camí cap a al seva llibertat. I n'estem molt satisfets. No podem sinó celebrar el 9N de consulta, les repicades cassoles, la feina dels diputats de la CUP al capdavant de la lluita per la independència i d'un moviment popular (ANC) que ha mobilitzat tot un poble. Avui 9 de Novembre és un dia decisiu. Votarem i contuarem votant, per tots els lluitadors i lluitadores independentistes que ens han precedit i que han fecundat el camí cap a la llibertat.  Per tots els germans dels Països Catalans, de Salses a Guardamar, que emprendran la flama molt aviat. Ara és l'hora, avui és el dia

Valora
Vídeos
Votarem pels companys i companyes morts per una Terra Lliure
Suport al 9N
Vídeo de la campanya institucional de la consulta del 9N
Vídeo de la campanya institucional de la consulta del 9N
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid