Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Acte per denunciar la nova inciativa privatitzadora del transport públic

L'Autoritat del Transport Metropolità cedirà a La Caixa els drets sobre el transport públic.

12/11/2014 Drets i Llibertats

Stop Pujades i la Mesa Popular del Transport Públic organitzen una xerrada informativa pel proper divendres a les 19h a l'Ateneu del Clot (c/ Muntanya, 16bis). La xerrada consistirà en una exposició sobre la T Mobilitat, la nova iniciativa privatitzadora de l'Autoritat del Transport Metropolità que cedirà a La Caixa els drets sobre el transport públic.

Malgrat el silenci i secretisme amb el qual s'ha impulsat l'adjudicació d'aquesta iniciativa, des de la MPT, les entitats convocants han fet una investigació acurada que ha permès plantejar molts dubtes entorn la T Mobilitat, així com conèixer xifres reals del cost que li pot generar al sistema públic.

Consideren que aquests dubtes, per tant, han de ser compartits amb totes les entitats i col·lectius que treballen per un transport públic de qualitat i popular i per capgirar aquest model de ciutat insostenible per les nostres veïnes.

Després de la xerrada hi haurà un debat obert per a començar a traçar estratègies de com frenar aquest nou atac als béns i serveis públics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid