Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodisme
Un llibre radiografia la febre de l'or immobiliari als Països Catalans

"Els senyors del boom", de Gemma Garcia Fàbrega, es presentarà dimecres que ve a la FAVB amb David Bassa i Xavier Vinader

23/10/2014 Comunicació

El Grup Barnils i Edicions Saldonar presenten "Els senyors del boom", un llibre que radiografia la febre de l’or immobiliari viscuda als Països Catalans a partir d’informacions de primera mà. L'obra, escrita per la periodista Gemma Garcia Fàbrega, fa una anàlisi documentada que obre perspectives noves sobre els motius la catàstrofe que va estar a punt d’ensorrar l’economia.

Aquest és el tercer títol de la col·lecció Periodistes després d'"Et presento el jutge Garzón" de Sònia Bagudanch i "Castor, la bombolla sísmica" de Jordi Marsal. El llibre es presentarà dimecres que ve a la seu de la Federació de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB).

L’estudi s’articula a partir de les actuacions de nou empreses capdavanteres valencianes, balears i catalanes: Grup Llanera, Astroc, Marina d’Or, Grup Drac, Grup d’Empreses Abel Matutes, Sacresa, Habitat, La Caixa i CatalunyaCaixa. Les conclusions de l’anàlisi verifiquen que l’auge i la caiguda de les empreses immobiliàries van tenir un patró comú i que els responsables van disposar de la complicitat de les esferes polítiques i la connivència social i mediàtica.

El llibre té un pròleg del president del Grup Barnils, David Bassa (que podeu llegir en aquest enllaç) i un epíleg del periodista Xavier Vinader. Ambdós seran a l’acte de presentació del llibre junt amb l’autora i l’editor d’Edicions Saldonar, Francesc Gil Lluch.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid