Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La Xarxa Referèndum 9N demana la dimissió de Mas si no garanteix la consulta

L'entitat li exigeix el compliment fidel dels compromisos adquirits amb el poble de Catalunya, "sense cap renúncia ni dilació"

14/10/2014 Política

"La Xarxa Referèndum 9N" (XR9N) ha lliurat aquest matí una carta dirigida al president de la Generalitat on se li demana la seva dimissió si no pot garantir la consulta.

Tal com ho argumenta, "no acceptarem com a recanvi de la no celebració de la Consulta Oficial la convocatòria d’unes eleccions plebiscitàries substitutòries, eleccions que no tindrien gaire credibilitat si estaven convocades per qui no hauria tingut la voluntat política de mantenir la Consulta. I, a més, si no haurien estat capaços de mantenir la Consulta Oficial -d’acord amb la Llei i la sobirania catalanes- com podrien ser capaços de proclamar la independència -si aquest fos el sentit del vot majoritari en unes eleccions plebiscitàries- quan tindrien encara més en contra la pressió de les institucions de la monarquia espanyola?".

També li demana que que no cedeixi a les pressions del Tribunal Constitucional i el Gobierno d’Espanya, ni als interessos de cap oligarquia, i que, d’acord amb la legalitat catalana i el mandat democràtic que ha rebut del poble de Catalunya, tal com va ser expressat en les darreres eleccions al Parlament català

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid