Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INDEPENDENTISME
Telesur entrevista a David Fernàndez

El programa “Hangout” de la cadena veneçolana Telesur va entrevistar ahir el diputat independentista

26/09/2014 Comunicació
David Fernàndez va ser entrevistat ahir per Dayon Moiz (periodista de la cadena veneçolana Telesur) que va obrir la conversa preguntant al diputat de la CUP sobre l’origen de l’independentisme català. Fernàndez va fer una breu explicació sobre els orígens de l’independentisme català on va destacar que l’Esquerra Independentista neix l’any 1968 quan considera que “és indissoluble l’alliberament nacional de Catalunya de l’alliberament social”. Després de parlar durant més de 40 minuts sobre molts aspectes del procés català (la consulta, el referèndum d’Escòcia, la multiculturalitat de Catalunya...) l’entrevista (que estava oberta a les preguntes dels espectadors) va acabar amb una salutació del diputat independentista i dels “bolivarians del sud d’Europa” als espectador de Telesur i el compromís de la periodista de tornar a informar sobre el procés català.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid