Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Carme Forcadell reelegida presidenta de l'ANC

El nou Secretariat es constitueix per encarar l’any de la consulta i la independència

18/05/2014 Política
Toni Corral, Jaume Marfany, Carme Forcadell i Núria Guillaumes Toni Corral, Jaume Marfany, Carme Forcadell i Núria Guillaumes

El nou Secretariat Nacional (SN) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que serà al capdavant de l’entitat el proper any, es va constituir ahir a Tortosa en el primer plenari celebrat després de les eleccions del passat 10 de maig.

Els 75 membres del nou Secretariat van escollir en el seu primer plenari, celebrat al Museu de Tortosa, els càrrecs orgànics de l’entitat. En aquest sentit, Carme Forcadell fou reelegida presidenta de l’ANC, i Jaume Marfany repetirà també en el càrrec de vicepresident. A més, Toni Morral, que ja era a l’anterior Secretariat Nacional, fou escollit nou secretari de l’entitat, substituint Jordi Martínez; mentre que Núria Guillaumes serà la nova tresorera agafant el relleu a Oriol Sallas.

El nou Secretariat Nacional serà l’encarregat d’encapçalar l’entitat el proper any i, entre els seus principals reptes, hi haurà el d’aconseguir que la gran mobilització del proper Onze de Setembre a Barcelona sigui un èxit sense pal·liatius i que a la consulta del 9 de novembre el Sí Sí sigui l’opció més votada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid