Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport a Carme Forcadell: seguir avançant cap a la independència

Denunciem les maniobres de Manos Limpias, dirigides des de les clavegueres de l’Estat

Drassanes considera inevitable saltar-se la legalitat espanyola si Espanya persisteix en negar les nostres aspiracions nacionals

El secretari general del col·lectiu d’ultradreta Manos Limpias, Miguel Bernad, ha anunciat avui dijous que es querellaran contra la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, per “incitar a subvertir l’ordre constitucional” i de “cridar a la sedició” per unes declaracions a Catalunya Ràdio en les que la Presidenta de l’ANC afirmava que en algun moment inevitablement caldrà trencar la legalitat espanyola perquè no permetran que Catalunya segueixi amb les seves aspiracions.
El Col·lectiu Drassanes vol manifestar el següent:

El nostre més absolut suport a la Presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, com a tota altra persona que es vegi amenaçada i criminalitzada per les seves opinions o actuacions en defensa del nostre dret a decidir i de la independència de Catalunya.

Quan la Presidenta de l’ANC afirma que si Espanya no permet que Catalunya segueixi amb les seves aspiracions, caldrà en algun moment saltar-se la legalitat espanyola, no està fent més que expressar una obvietat que se sustenta en la estricta legitimitat democràtica del nostre procés cap a la independència i en el dret inalienable a l’autodeterminació del Poble Català. Afirmacions que compartim plenament.

La manca de voluntat política persistent del Govern i institucions espanyoles farà necessari que en algún moment del procés -i el 9N assenyala el límit- els nostres governants i polítics hagin d’estar a l’altura de la seva dignitat i responsabilitat polítiques amb una resposta contundent. Complint amb els compromisos contrets i restant fidels al Poble de Catalunya del qual són els seus representants.

Manos Limpias també ha previst de querellar-se contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, després que s’aprovi la nova llei catalana de consultes i que se signi el decret de convocatòria de la consulta. Les accions contra la llei de consultes davant el Tribunal Constitucional seran clarament il·legítimes i constituiran un clar exemple d’accions en abús de dret. Aquestes amenaces són part de la campanya orquestrada des de l’Estat per atemorir, crispar, embrutar i dividir la societat catalana. Justament, considerem a l’organització Manos Limpias com un instrument opac i obscur, dirigit des de les interioritats de les clavegueres de l’Estat.

Estem convençuts que davant d’aquests atacs, la clau del procés per a seguir avançant cap a la independència és l’actitud civilitzada, ferma, serena i il·lusionada de tota la ciutadania. És amb tota aquesta fermesa, bon ànim i voluntat de seguir endavant que expressem avui que tots som Carme Forcadell i que units i amb el convenciment que només seguint el rumb traçat, fidels als nostres compromisos fins les darreres conseqüències, convertirem el 9 de novembre vinent en una celebració ciutadana de llibertat i democràcia, l’avantsala de la nostra plena independència.

El 9N votarem!

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid