Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Els jubilats s'encadenen al Palau de Congressos de Palma en defensa de les pensions
21/09/2014 Laboral
Una desena de jubilats i pensionistes s'han encadenat aquest dissabte de matí a la façana del Palau de Congressos de Palma. Els manifestants han desplegat diverses pancartes contra els abusos laborals i acusant els Governs de Bauzá i Rajoy d'“esclavistes i mentiders”. També han desplegat una pancarta en defensa de les pensions públiques.

La protesta ha estat convocada per La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, integrada per Padrines i Padrins Flauta, Federació de pensionistes CAIB, Jubilats de CCOO, Jubilats d'UGT i Jubilats per Mallorca. La protesta ha conclòs quan la policia ha tallat les cadenes que fermaven els peus dels encadenats i ha demanat que passassin a l'altra banda del carrer.

Durant l'acte els jubilats també han llegit un manifest denunciant la situació de “semiesclavatge” dels treballadors i han reclamat una millora de les condicions laborals. Han acusat als diferents governs de permetre abusos en les jornades laborals i han assegurat que bastaria un sistema d'inspeccions “per evitar els abusos als treballadors”, “reduir el frau fiscal” i “limitar el treball submergit” tot garantint la continuïtat del sistema de pensions.

Plantar cara

Les entitats de jubilats han asseverat que “enganar la gent amb veritats a mitges és mentir, i arribar al govern mentint no és democràcia”. “La gent qui estam en contra dels poders malignes que afavoriu plantam cara”, han afirmat.

Les entitats han assegurat que “no callaran” perquè el govern hagi aprovat “una llei 'mordassa' per castigar els dissidents”. Finalment, han reiterat la seva exigència de deixar de tolerar “les condicions de semiesclavatge i el frau al sistema públic de pensions” que comporta.

Valora
Vídeos
Manifestació de la Plataforma d'Asociacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid