Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
El president de la Rioja Pedro Sanz (PP): "Els que amenacin moriran"

El president de la Comunitat Autònoma de la Rioja, Pedro Sanz, ha afirmat aquest dimecres, que "el que va més enllà de la Constitució i de les competències d'una comunitat, és cosa de tot Espanya i de tots els espanyols " i que "els que creguin que són més que els altres i que poden fer polsos i amenaçar, moriran"

10/09/2014 Política
El president de la Rioja Pedro Sanz (PP): "Els que amenacin moriran" El president de la Rioja Pedro Sanz (PP): "Els que amenacin moriran"

Durant la seva intervenció en l'obertura del fòrum "La Rioja Escenarios Políticos", organitzat per Diario La Rioja i Banco Santander, el president de la Rioja ha assegurat que "tot el que afecta Catalunya, afecta la Rioja, i tot el que afecta la Rioja afecta Catalunya ", pel que ha considerat que "el que va més enllà de la Constitució i de les competències d'una comunitat, és cosa de tot Espanya i de tots els espanyols".


"Imaginin-se que els Rioja volguéssim independitzar", ha posat com a exemple el mandatari regional, que ha apuntat que "els que creguin que són més que els altres i que poden fer polsos i amenaçar, moriran". Per això, ha convidat al president català Artur Mas a "fer una anàlisi política del que li ha passat en els últims anys, amb una eleccions en què va començar a caure i ara caurà encara més".


Sanz ha assegurat que "confia" que la consulta catalana, "no es farà, si no, no confiaria en el president d'Espanya".
El líder regional també ha valorat la unitat de PP i PSOE en aquest tema i ha assenyalat que "així s'assegura que els fonaments de l'estructura d'aquest país no es trenquen". Ha apel·lat a continuar en aquest camí, "recuperant el passat, quan els dos grans partits s'unien i es consensuava qualsevol canvi".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid