Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Dues "V" al peu del Castellet de Perpinyà cridan a participar als actes de Barcelona

 Avui la projecció en directe al Casal de Perpinyà de dues taules rodones de Sciències PO sobre "Els processos d’autodeterminació a la Unió Europea:el cas de Catalunya".

05/09/2014 Política

Coincidint amb el el festival Visa per l'Imatge per tenir més visibilitat i atreure l'atenció dels fotoperiodistes presents a Perpinyà, es va configurar ahir al vespre dues "V" al peu del Castellet. Una «V» humana i d'una «V» dibuixada amb espelmes que representaven per a Catalunya Nord per la Independència, “la Voluntat de Votar i la V de Victòria” com també “manifesta el suport al procés democràtic català, sostenir el desig de votar el 9N.

La territorial nord-catalana de l'ANC continua fent així la crida a participar a la Diada de l'11 de setembre a Barcelona i a la V que tindrà lloc a la Gran Via i a la Diagonal. Les persones es poden inscriure o individualment o per grups per internet que es desplacin individualment o pels autocars del Casal de Perpinyà. Els autobusos sortiran de Perpinyà amb diferents horaris (entre 8h i 12h) i tornaran junts (sortida 21h). El preu és de 20€. En principi, ja ha omplert quatre autocars -dos més que el 2012-, però menys que l'any passat ja que l'11 és un dia feiner al nord de l'Albera. El tram 28 està reservat a Catalunya Nord que se situa a l'avinguda Diagonal, entre els carrers de Nàpols i de Sicília, a prop de la Sagrada Família.

“Les processus d’autodétermination dans l’Union Européenne: Le cas de la Catalogne”

Aquest vespre, Sciences Po a París acollirà un debat amb experts i polítics canadencs, britànics, francesos, alemanys i catalans, organitzat pel Consell de Diplomàcia Pública. Els debats es podran veure en directe al Casal de Perpinyà

A les portes del referèndum que se celebrarà a Escòcia el 18 de setembre i de la consulta que s’ha de celebrar a Catalunya el 9 de novembre, els processos català i escocès estan generant molt d’interès arreu d’Europa.

Amb l’objectiu d’aprofundir en aquests debats, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, juntament amb la Càtedra Mutacions de l’acció pública i del dret públic (MADP) de Sciences Po, organitzen la jornada. (veure el Programa).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid