Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Difonen el vídeo “Val la pena intentar-ho!”

El vídeo transmet el missatge que és imprescindible lluitar per la independència encara que finalment no s'aconsegueixi

09/09/2014 Política
S'ha difós un vídeo per les xarxes socials amb el títol 'Val la pena intentar-ho!' que vol transmetre el missatge que és imprescindible lluitar per la independència encara que finalment no s'aconsegueixi i per il·lustrar-ho recull diversos moments de la història dels Països Catalans des de la proclamació de la República Catalana l'any 1931 per Francesc Macià fins a la Via Catalana de l'any 2013 (on també es recorda la resistència a la repressió franquista, les lluites obreres i per la llengua o l'assassinat de Guillem Agulló). El vídeo també fa un homenatge a l'Esquerra Independentista amb imatges de l'Operació Garzón, Lluis Maria Xirinacs o Pere Iu.

En un parell de dies el vídeo ja ha obtingut 17.000 visualitzacions al youtube i ha provocat una vintena de comentaris, la majoria donant suport al vídeo tot i que també n'hi ha hagut algun de contrari i un que "adverteix" que l'expressió “Val la pena” no existeix en català ja que la frase correcta és “Paga la pena” (tot i que en realitat l'expressió "Val la pena" també és correcta en català).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid