Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Es publica el vídeo del projecte Stratos eye

El projecte “Stratos eye, Un salt per la Llibertat” va consistir en enlairar fins l’estratosfera un ninot amb l’estelada a la mà i crear una estelada de globus d’heli

04/09/2014 Harmonies de lluita
S’ha publicat el vídeo del projecte del Stratos eye que va consistir en enlairar fins  l’estratosfera (a més d'11km d'alçada) un ninot (que després de diverses propostes de noms recollides mitjançant el facebook va dir-se com el llegendari personatge Otger Cataló) amb l’estelada a la mà  i a més a més realitzar la primera estelada de globus d’heli. Ambdós enlairaments es van realitzar el 12 de Juliol al cap de futbol de Cardona gràcies a que el projecte es va poder finançar mitjançant el micromecenatge al web Verkami.

El vídeo (en el qual el so és la cançó “El regal de la Història” del grup musical Brams) mostra l’enlairament (i  els preparatius previs) del ninot i l’estelada de globus i el moment en què “Otger Cataló” es desenganxa del globus d’heli i comença a descendir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid