Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Demanen 5 anys de presó pel casteller detingut durant les protestes de Can Vies

La Fiscalia de Barcelona dóna per bona la versió dels agents

04/09/2014 Drets i Llibertats

El jutjat penal 28 de Barcelona ha convocat el pròxim 16 de setembre una vista oral on el casteller de Barcelona Sergi Rubia s'asseurà a la banqueta dels acusats, segons informa la Directa

El judici serà el primer per les detencions en el marc de les protestes pel desallotjament frustrat del centre social Can Vies del barri de Sants de Barcelona. El gruix dels judicis a una setantena de manifestants tindran lloc durant els mesos de gener i febrer de 2015.

En el cas de Rubia, la vista oral es va avançar per la situació de presó provisional en la qual es trobava, malgrat que finalment va aconseguir sortir del centre penitenciari Brians II arran d'un recurs presentat per l'advocada de la defensa la vigília de la revetlla de Sant Joan. La colla dels Castellers de Barcelona, així com un llarg llistat de colles castelleres catalanes, han exigit en reiterades ocasions la seva absolució. Rubia, per la seva banda, nega totes les acusacions i assegura que la detenció fou del tot injustificada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid