Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
#Estudiants9N: "Davant la prohibició: aturem les aules, activem la democràcia"

La plataforma anunciarà avui en roda de premsa tot un seguit de mobilitzacions

30/09/2014 Política

La plataforma #Estudiants9N exigirà a les autoritats catalanes complir amb el compromís fet amb la celebració de la consulta, desobeïnt la suspensió cautelar del TC si és necessari.

També convocarà una jornada de lluita aquest dijous, així com manifestacions a les principals ciutats (per ara hi ha confirmada la de Barcelona que serà a les 18.30h a  Plaça Universitat) . Pel 7 i 8 d'octubre tenen previst fer una vaga de 48h el 7 i 8 d'octubre a totes les universitats i centres de secundària públics de Catalunya.

aquesta migdia la plataforma #Estudiants9N (AEP, AJEC, FNEC, En Lluita, SEPC, SUMEM, Universitats per la Independència, Acció UAB) hem realitzat una roda de premsa en la que fèiem públiques les mobilitzacions que convoquem davant la suspensió cautelar de la Consulta per part del Tribunal Constituciona.l Són les següents:

La plataforma #Estudiants9N està formada per l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), En Lluita, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i SUMEM, que van apostar per la creació d’un “pacte de mínims”, amb la voluntat “d’articular la desobediència” i avançar cap a un referèndum que consideren “irrenunciable”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid