Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Grups feixistes
Ultres espanyolistes aprofiten l'escàndol del cas Pujol per protestar davant la seu de CDC

Grups espanyolistes i feixistes han improvista aquest vespre una protesta davant la seu de Covergència Democràtica al carrer Còrsega de Gràcia (Barcelona), tot aprofitant l'escàndol de les declaracions de Jordi Pujol

30/07/2014 Política

Diverses desenes de persones han seguit la convocatòria de grups espanyolistes i feixistes. La convocatòria estava auspiciada amb el lema "contra l'independentisme i la corrupció".

Segons Nació Digital a la concentració s'hi ha pogut veure membres de la Falange, Brigadas Blanquiazules, MSR, Vox, Casal Tramuntana, Democràcia Nacional i diversos dirigents de PxC. Segons aquest mitjà, les pancartes que portaven els concentrats tenien la mateixa tipografia, estil i contingut de les que han fet servir aquest matí a Blanquerna els falangistes que han aturat la roda de premsa d' Artur Mas. La pancarta més vistosa estava signada per "Somatemps", una entitat espanyolista d'àmbit català composta per integristes catòlics i altres famílies de la ultradreta.

Els concentrats han cridat consignes contra CDC, contra Pujol i contra la premsa. També han realitzat amenaces de mort contra un periodista de Nació Digital. Un dels lemes que els concentrats portaven en petites cartelleres era per denunciar que l'independentisme  és "pedàs tapa-fraus."

Alguns usuraris han advertit al Twitter la presència a la Vila de Gràcia de grups feixistes perillosos que han acompanyat la protesta espanyolista. De fet, algunes imatges captades pel fotoperiodista Jordi Borràs mostraven simbologia neonazi com penjolls i tatuatges en diversos manifestants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid