Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Grups espanyolistes demanen ajuda divina

Després que diversos ministres del PP afirmessin que reben l’ajuda de la Mare de Déu una organització ultradretana ha començat a organitzar misses per  “pregar per la unitat i la conversió d’Espanya”

14/02/2014 Política
Després que la ministra de Treball, Fátima Báñez, va agrair l’any passat el "regal addicional de la verge del Rocío a la nostra sortida de la crisi"  i que el mes passat el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz va dir que Santa Teresa de Jesús "intercedeix per Espanya en aquests temps durs",  diverses organitzacions ultradretanes ha començat a organitzar misses per  “pregar per la unitat i la conversió d’Espanya”.

Una d'elles, la iniciativa "Rosario por España"  pretén impulsar la celebració desenes de cerimònies religioses a tot l'Estat per fer front al "separatisme" i els altres “mals del país”. L’assistència a aquests actes no sembla que sigui gaire massiva si es té en compte que a la pàgina del facebook on es convocava una d’aquestes misses només havien confirmat l’assistència unes poques desenes de persones i això que en aquest cas els exercicis espirituals es feien a la Caterdal de las Fuerzas Armadas de Madrid.  Les misses per la unitat d’Espanya normalment es fan el dia 12 de cada mes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid