Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei Gallardón
Planten un "V" a la plaça de la Vila a Badalona a a favor de l’avortament lliure i gratuït

Una #VdeVioleta #VdeVulva #VdeVagina #VdaVortament per defensar el dret de les dones a decidir sobre el propi cos.

08/07/2014 Gènere
Una V a les places i carrers dels nostres municipis per defensar el dret de les dones a decidir sobre el propi cos Una V a les places i carrers dels nostres municipis per defensar el dret de les dones a decidir sobre el propi cos

La Plataforma a favor de l’avortament lliure i gratuït de Badalona va plantar una "V" a la plaça de la Vila de Badalona el dissabte 5 de juliol a la tarda: #VdeVioleta #VdeVulva #VdeVagina #VdaVortament

En el marc de la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït promoguda per la Coordinadora feminista de Catalunya es va convocar una acció descentralitzada que consistia en fer una V a les places i carrers dels nostres municipis per defensar el dret de les dones a decidir sobre el propi cos.

Dissabte va fer 4 anys de l'aprovació de la Llei de Drets Sexuals i Reproductius i de la Interrupció de l'embaràs. Ara s’està a punt d’aprovar la contrareforma d’aquesta llei a través d’una nova llei elaborada pel ministre de justícia Alberto Ruiz-Gallardón. Una reforma que el PP tenia al seu programa electoral. La llei canvia de nom: Llei de Protecció de la Vida del Concebut.

La Plataforma a favor de l’avortament lliure i gratuït de Badalona d'acord amb la Coordinadora feminista de Catalunya senyalen que la contrareforma encara no està aprovada i la llei del 2010 es manté vigent. La plantada de la V als carrers vol fer visible arreu del país que les dones seguiran avortant quan ho necessitin, que volen que les lleis i els governs reconeguin la capacitat de les dones a decidir, i que es continuarà treballant per tenir una llei encara millor que l'actual i que, en cap cas, es tolerarà cap pas enrere.

Les reivindicacions històriques del moviment feminista pel que fa al dret al propi cos són: educació sexual i afectiva en tot el currículum escolar, anticonceptius segurs, eficaços, gratuïts i accessibles i avortament lliure i gratuït com a prestació sanitària normalitzada a la sanitat pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid