Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avortament
Pinell de Brai, primer municipi ebrenc en contra la Llei Gallardón
15/03/2014 Gènere
Concentració a Tortosa en contra de l'avantprojecte de llei d'avortament del PP Concentració a Tortosa en contra de l'avantprojecte de llei d'avortament del PP
L'Ajuntament del Pinell de Brai (Terra Alta) ha estat el primer de les Terres de l'Ebre en aprovar la moció del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) en contra de la llei de l'avortament. El ple municipal celebrat el passat dijous 13 de març va aprovar el text per unanimitat de totes les forces polítiques amb representació al consistori (Progrés Municipal, Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya).

En aquest cas, el text no es va presentar com una moció popular -tal i com es pretén fer en altres municipis del territori- sinó que va ser un dels regidors de PM que va decidir portar-la a debat i posterior votació.

Des del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre i la CUP Ebre es valora molt positivament aquesta primera aprovació i ens mostrem esperançades que així sigui també en molts altres municipis del territori. Recordem que, de moment, a Tortosa se segueixen recollint signatures per a presentar la moció popular a l'Ajuntament en les properes setmanes, mentre que a Amposta i Deltebre ja s'ha presentat als respectius consistoris en forma d'instància.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid