Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua 2014 homenatjarà a Maria-Mercè Marçal

El nom del guanyador/a i la imatge del cartell Correllengua 2014: Maria-Mercè Marçal. es farà públic en el decurs dels Premis Joan Coromines.

03/04/2014 Cultura
Maria-Mercè Marçal (1952-1998) Maria-Mercè Marçal (1952-1998)

El Correllengua 2014 comença a escalfar motors. De moment, ja s'ha fet públic el nom de l'autora que enguany serà la figura homenatjada, aprovat per l'Assemblea General Ordinària celebrada el passat 22 de febrer. Es tracta de la poetessa Maria-Mercè Marçal (1952-1998) a qui la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) vol recordar pel seu compromís amb el país, la llengua i els drets de la dona. És el primer cop que la CAL decideix dedicar el Correllengua de manera monogràfica a una figura femenina.

Concurs del Cartell

La CAL recorda que, un any més, ha quedat convocat el Concurs de Cartells del Correllengua. El període de presentació d'obres romandrà obert fins els proper 25 d'abril. Pots consultar les bases aquí

Juntament amb el tradicional lema "Llengua, cultura i Llibertat", el cartell oficial del moviment haurà d'incloure algun element que recordi l'obra o la figura del personatge a qui dedicarem el Correllengua 2014: Maria-Mercè Marçal.

El nom del guanyador/a i la imatge del cartell es faran públics en el decurs dels Premis Joan Coromines. El premi per a l'obra guanyadora és de 300 EUR i esdevindrà la imatge comuna dels més de 140 Correllengües, enfortint el sentit unitari del moviment i dotant-lo de major cohesió. Per a més informació (telèfon 934 159 002 i cal@cal.cat)

El Correllengua

Des de fa 18 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i amb col·laboracions amb les organitzacions nord-catalanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid