Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
David Fernàndez entregarà la indemnització per l'agressió policial a la reconstrucció de Can Vies

Els diners de la indemnització a Fernàndez s'afegirà a la reconstrucció de Can Vies, que ja ha recollit més de 55.000 euros a la campanya de micromecenatge

21/07/2014 Drets i Llibertats

El diputat David Fernàndez (CUP-AE) ha anunciat, a través del seu perfil a la xarxa social Twitter, que els 210 euros que rebrà d'indemnització per la sentencia contra l'antiavalot del mossos Jordi Arasa aniran destinats a la reconstrucció del Centre Social Ocupat Can Vies.

L'Audiència de Barcelona va condemnar el sotsinspector dels Mossos d'Esquadra a una pena-multa de 45 dies pels múltiples cops de porra que va propinar a Fernàndez durant el desallotjament de l'acampada indignada de plaça Catalunya el 27 de maig de 2011. La sentència obliga Arasa a indemnitzar a David Fernàndez amb 210 euros.

Els diners sumaran al Verkami impulsat per l'assemblea de Can Vies que avui encara la darrera setmana de micromecenatge. Fins el moment s'han recollit més de 55.000 euros dels 70.000 euros que s'han fixat per encarar la reconstrucció del Centre Social del barri de Sants de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid