Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Analitzen a Nova York un nou cas de violència policial

La fiscalia de Nova York investiga avui els fets que van conduir a un agent de seguretat a utilitzar una clau d'estrangulament contra un ciutadà de forma molt similar a la que la setmana passada va provocar la mort a un pare de familia anomenat Eric Garner.

27/07/2014 Internacional

En una gravació s'observa un policia subjectar a un home pel coll en una estació del metro al barri d'East Harlem. Es tracta de Ronald Johns, de 22 anys que sembla que el passat 14 de juliol va entrar a l'estació a través d'una de les portes de sortida. L'agent de seguretat li va ordenar posar les mans enrere i li va clavar diversos cops a la cara, mentre un altre policia va ajudar en la detenció. Al vídeo es pot escoltar els testimonis cridar "Per què li pegueu?"

Les revelacions sobre aquest incident veuen la llum una setmana després que un altre enregistrament penjat al canal de vídeos Youtube mostrés com agents policials van immobilitzar pel coll Eric Garner, de 43 anys, pare de sis fills, a qui li van provocar la mort. L'esposa d'Eric, Esaw Garner, insisteix que el seu marit no portava drogues, com van al·legar els agents, i que per això va intentar resistir-se. El vídeo ha generat una onada de comentaris d'internautes indignats pels violwnta procediments de la policia novaiorquesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid