Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Brutalitat policial als Estats Units

Un vídeo mostra com els agents de policia d’Albuquerque (Estats Units) disparen a un home anomenat Shaine Sherrill  i després l’emmanillen ferit. El detingut va ser posat en llibertat sense càrrecs. Les imatges de la brutalitat policial als Estats Units són tan habituals que cada any s’editen vídeos recopilatoris sobre aquest tema.

19/04/2014 Internacional
A les imatges es veu a l'agent de policia  que portava la càmera saltant del seu cotxe  i disparant a Sherrill que semblava tenir alguna cosa a les mans (segons els informes, la policia va dir que creia que tenia una pistola, encara que ara es creu que era o bé un ganivet o una pastilla de fre). Tot i que el detingut està sagnat de les ferides de bala i gairebé immòbil, els agents l’emmanillen. El vídeo segueix mostrant imatges de dos homes que són detinguts i emmanillats. Sherrill va patir una fractura al braç i a la cama, pulmó perforat i trencament de la melsa. Va ser acusat d'assalt amb agreujants a un oficial de policia, encara que un jutge va desestimar els càrrecs.

Les imatges de la brutalitat policial als Estats Units són tan habituals que cada any s’editen vídeos recopilatoris sobre aquest tema.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid