Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Multireferèndum
Ajornat el judici per haver participat al Multireferèndum al Penedès

La vista contra les quatre persones encausades per haver participat al Multireferèndum a l’Alt Penedès ha quedat ajornada

07/07/2014 Drets i Llibertats

La vista estava prevista per al proper dimecres 9 de juliol, però s'ha conegut que ha estat ajornada sense data.

Es tracta del judici contra dues persones que van participar en una mesa recollint vots a Vilafranca i dues més a Sant Sadurní el passat 25 de maig.

El dia del Multireferèndum divereses persones van ser identificades per agents dels Mossos d’Esquadra arreu del país, entre els quals aquests quatre penedesencs, que formaven part de les taules de votació del referèndum. En aquest cas, cap de les persones encausades es va negar a identificar-se davant la policia autonòmica.

El quatre penedesencs de Vilafranca i Sant Sadurní han estat encausats pel fet que el Partit Popular va interposar una denúncia a la Junta Electoral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid