Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
El Multireferèndum recuperarà les urnes confiscades
03/07/2014 Política
Multireferèndum Multireferèndum

Aquest divendres, 4 de juliol, els organitzadors del Multireferèndum recuperaran les urnes segrestades pels mossos, a la Fiscalia de Barcelona (Ciutat de Justícia, Gran Via 111, edifici F), i llegiran un comunicat davant de la porta a les 13.30 hores.

Per una altra banda, el 9 de juliol a les 12 hores davant del Parlament, tindrà lloc una roda de premsa on, portaveus dels col·lectius promotors de preguntes del primer Multireferèndum, faran públics els resultats i exposaran una valoració global i per municipis. Així mateix, s'hi detallaran les incidències del dia de la consulta i les seves conseqüències, davant les quals reafirmen la consideració de justa i valenta l'actitud i l'acció de Multireferèndum i de totes les persones voluntàries, en la nostra defensa de la capacitat de debatre, votar i decidir com a drets inalienables de la gent. A la roda de premsa hi assistiran també imputats de diversos municipis de Catalunya, la majoria amb causes ja arxivades i d’altres amb citacions i judicis pendents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid