Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Acció al solar de la nau del carrer Puigcerdà a un any del seu desallotjament
24/07/2014 Drets i Llibertats
Fa un any van desallotjar més de tres-centes persones en una nau al Poblenou Fa un any van desallotjar més de tres-centes persones en una nau al Poblenou

A les 17.30 hores es realitzarà una acció al solar que ara hi ha enlloc de la nau del carrer Puigcerdà número 127, a les proximitats del barri del Poblenou, coincidint amb el primer aniversari del desallotjament de les 360 persones que hi vivien, juntament amb la nau del carrer Pere IV. Durant l'acció es realitzarà un balanç de la situació dels habitants d'aquests assentaments, els més poblats de Barcelona.

Valora
Vídeos
Manifestació contra els desallotjaments al Poblenou
Data de publicació: 12/01/2013
Aquest dissabte 12 de gener centenars de veïns i veïnes s'han manifestat contra la política de desallotjaments de l'Ajuntament de Barcelona al barri del Poblenou.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid