Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GAZA
90 morts en tres dies a Gaza

Almenys 22 palestins van morir dimarts a la massiva operació militar contra la franja de Gaza ordenada per l'Estat d'Israel. Han mort unes 90 persones a Gaza des que Israel va mobilitzar les seves tropes contra Hamàs.

11/07/2014 Internacional

Les Forces Armades d'Israel van colpejar 150 objectius des de l'aire i des dels vaixells de guerra que bloquegen els accessos marítims a Gaza (Palestina). És la major operació militar a la zona governada per l'organització islamista Hamàs des de finals de 2012 i en només 24 hores (dimarts passat) 22 palestins van morir durant els atacs (també hi ha més de cent ferits).

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, va ordenar que les seves tropes "estiguin preparades" per a una possible invasió terrestre de la Franja, que seria la primera des de finals de 2008. L'Executiu israelià  va autoritzar dimarts la mobilització de fins a 40.000 reservistes.

Israel, que va batejar l'atac com Operació Marge Protector, entra així en una nova fase de les recents hostilitats amb Hamàs. L'ofensiva és, segons l'Exèrcit israelià, "una resposta" als més de 160 coets i granades de morter disparats contra Israel dilluns passat. Han mort unes 90 persones a Gaza des que Israel va mobilitzar les seves tropes contra Hamàs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid