Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Forces d'ocupacó
Simbologia nazi al Palau de Capitania General de Barcelona

Una figura de porcellana amb simbologia nazi decora l'interior de la Capitania General de Barcelona

08/06/2014 Política

Un usuari de Twitter ha denunciat que al Palau de Capitania General de Barcelona mantenen figures amb simbologia nazi. Es tracta d'una figura de porcellana d'un militar alemany amb el braçalet nacional-socialista muntant un cavall.

Algunes dependències de l'Exèrcit espanyol realitzen una "jornades de portes obertes", que ha permès que @manelssmanel visités la Capitania amb la sorpresa de trobar-hi elements apologètics del nazisme.

El Palau de Capitania General de Barcelona ha permès l'entrada a la població en altres ocasions, com ara el passat 23 d'Abril i durant les festes de la Mercè de Barcelona. En aquest espai s'ubica l'inspector general de l'Exèrcit, que s'encarrega de la representació institucional de les Forces Armades (l'exèrcit espanyol) a Catalunya, Aragó, Navarra i la Rioja. Per la Festivitat del Corpus Christi es tornarà a realitzar la "Jornada de portes obertes" a la Capitania General de Barcelona.

Ostentació militar per a civils

Aquest cap de setmana el Ministeri de Defensa espanyol ha organitzat un conjunt d'actes a Catalunya, amb motiu del "Día de las Fuerzas Armadas." Aquesta "aproximació" a la població uns cops l'any es tradueix en permetre l'accés als recintes o bé deixar que els menor juguin amb armament pesat o lleuger i es familiaritzin amb l'ambient casernari. Entre aquestes activitat hi havia la de la jornada de portes obertes que s'ha realitzar a la caserna del Bruc, on s'hi han exhibit els tancs i altre armament que van travessar la Diagonal aquests dies i que van generar força polèmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid