Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#1rdeMaig
Les mobilitzacions a les Illes del 1 de Maig se centran contra Bauzá, la corrupció i la Troica
02/05/2014 Laboral
Títol de la imatge Títol de la imatge

A Mallorca, la convocatòria de CNT-AIT i CGT, un any més amb el suport de l'Esquerra Independentista. Entre els manifestants hi havia els joves d'ARRANan i del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), així com les armilles reflectants dels Padrins Flautes.

Nombroses banderes vermelles i liles d'aquests col·lectius es mesclaren amb estelades i les tricolors republicanes a la plaça d'Espanya, abans de començar el recorregut alternatiu baixant les avingudes. Devers mig milenar de persones caminaren per un repartiment just del treball i la riquesa, cridant lemes contra la repressió del sistema polític i financer, fins a arribar a l'Hort del Rei, i a Ses Voltes, on tengué lloc l'acte polític. Aquest inclogué un parlament de representants dels estudiants encausats per ocupar pacíficament la Conselleria d'Educació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid