Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#1rdemaig
Mig miler de persones aplega la marxa contra el capitalisme a Manresa

Per segon any consecutiu només hi ha una manifestació a la capital del Bages. Els partits i sindicats oficialistes prefereixen desplaçar-se a Barcelona

02/05/2014 Laboral

Unes cinc-centes persones convocades per la Coordinadora per la Transformació Social contra el Capitalisme i el Patriarcat, que aplega vuit col·lectius polítics, socials i sindicals de la ciutat, s'han manifestat aquest Primer de Maig pels carrers de Manresa confirmant el poder de convocatòria que van demostrar ara fa un any, tot i el fet que enguany el Dia del Treballador ha caigut en dijous. La manifestació ha transitat pel passeig Pere III, Guimerà, Esquilets, carretera de Vic i Muralla, fins a Sant Domènec, Born, Alfons XII, fins a la seu de Convergència, Plana de l'Om, Sant Miquel i plaça Major on s'ha dissolt la marxa. Durant el camí s'han desplegat pancartes i s'han llençat proclames contra l'atur, la precarietat laboral, el capitalisme, les injustícies de mercats i bancs i la corrupció política, segons informa Manresainfo.cat.

Després de molts anys amb diverses convocatòries per commemorar el Primer de Maig a Manresa, la de 2014 és la segona consecutiva en que només existeix la manifestació convocada per la Coordinadora per la Transformació Social, amb notable èxit d'assistència. La Coordinadora per la Transformació Social està formada per Acció Lila, Arran, Ateneu la Sèquia, CNT, CUP, Endavant, Manresa Antifeixista, la PAHC i SEPC. A la manifestació també hi han participat membres de l'Assemblea Llibertària i altres col·lectius de l'Ateneu la Sèquia, així com militants d'EUiA.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid