Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#1rdeMaig
L'ANC recorda que l'alliberament nacional va lligat amb l'alliberament social

S'ha sumat a les mobilitzacions del 1r de Maig amb un acte davant el monument a Francesc Layret i la manifestació pels carrers de Barcelona

02/05/2014
Alfredo Bienzobas Alfredo Bienzobas

A les 10.30, centenars de persones han participat en l'acte convocat per l'Assemblea Nacional Catalana davant del monument a Francesc Layret. El coordinador de la sectorial de Treballadors de l'ANC, Alfredo Bienzobas i el vicepresident de l'ANC, Jaume Marfany han recordat la figura de Francesc Layret i han remarcat el fet que l'alliberament nacional va lligat amb l'alliberament social per construir una nació "socialment justa, lliure i democràtica".

A continuació, el membres de la l'ANC han participat amb bloc propi la manifestació d'aquest matí que transcorregut pels carrer de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid