Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clam a Palma per l'educació pública, de aualitat i en català

Milers de ciutadanes es manifestaren dijous a Palma en defensa de la tasca feta per les docents i en contra de l’actual política educativa del PP.

24/05/2014 Educació
Clam a Palma per l'educació pública, de aualitat i en català Clam a Palma per l'educació pública, de aualitat i en català

Els carrers de Ciutat es varen tornar a tenyir de verd. Més de 3.000 persones recorregueren dijous el tram que va des de la Delegació de Govern fins al Consolat de Mar per tal de reclamar diàleg i una rectificació a la política que, actualment, en matèria educativa porta a terme l’executiu de José Ramón Bauzá i que tanta oposició i rebuig ha generat durant aquest darrer any i mig de legislatura. Una protesta que segons el portaveu de l’Assemblea, Guillem Barceló” ha estat un “avís a la Conselleria”.

Barceló avençà alguns dels objectius de l’Assemblea de cara al proper curs, com, per exemple, evitar els llibres de text per tal que les famílies no hagin d’assumir aquesta càrrega econòmica, la qual ve imposada per les diferents modificacions legislatives que s’han anat produint al llarg del temps. Així mateix, tampoc hi mancaren paraules de solidaritat i ànim vers Jaume Sastre, qui ja du més de quinze dies de vaga, a més d’un record per a Sebastià Serra, sindicalista mort el passat cap de setmana.

La manifestació fou animada durant tot el trajecte per la batucada de l’IES de Binissalem i l’humor de les gloses de Mateu Xurí, qui, des del camió de l’educació, amb ironia, assegurà que “no celebraríem la mort de ningú, només de la intolerància”, fent referència a un article publicat al diari ultraespanyolista “El Mundo” pel columnista Román Piña Valls. A més, afegí que,” mai, una vaga havia alimentat tant a un poble”. L’acte finalitzà amb la música dels germans Martorell i Biel Majoral cantant “No ens fareu callar”.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid