Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
"Callarem fins que ens escolteu"

Més de 500 persones es concentraren dilluns horabaixa davant el Consolat de Mar per exigir “diàleg, negociació i consens” al Govern

21/05/2014 Educació
Exigien  ?diàleg, negociació i consens? al Govern de Bauzá Exigien ?diàleg, negociació i consens? al Govern de Bauzá
El silenci no pogué ser més eloqüent de la situació de crispació i tensió que viu el món educatiu d’ençà gairebé fa dos anys i mig a causa de la política espanyolitzadora i de retallades per part del PP. Ahir es varen concentrar, davant la seu del Govern de les Illes, mig milenar de persones reclamant, mitjançant l’ús del silenci, la fi del conflicte, tot demanant a l’executiu de Bauzà que escolti d’una vegada per totes a la majoria de la comunitat educativa.

L’acte, que començà a les 19 h i es perllongà per un espai de mitja hora, tingué un moment de record vers al dirigent de l’STEI, mort de manera sobtada dissabte passat, Sebastià Serra i Joan. La portaveu del sindicat, Maria Antònia Font, feu un destacat elogi del seu company recordant la tasca que aquest realitzà a favor dels drets i llibertats de les persones en tots els seus àmbits. Unes paraules que foren acollides amb un intens aplaudiment.

Així mateix, també es va tenir un record per al professor Jaume Sastre, el qual es troba en vaga de fam des de fa 11 dies pel mateix motiu.

La protesta fou l’inici de tota una sèrie de mobilitzacions que, aquesta setmana culminaran amb la manifestació convocada per al proper dijous i que partirà de la Delegació del Govern fins arribar al Consolat de la Mar, el lema de la qual és “En educació anam al revés d’Europa”. Per altra banda, no es descarta que les concentracions silencioses es vagin repetint cada quinze dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid