Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Carme Forcadell, la candidata més votada a les eleccions del secretariat de l'ANC

La participació ha estat del 24’1%, 7.296 vots d’un cens de 30.274

13/05/2014 Política
La presidenta de l'Assemblea, Carme Forcadell La presidenta de l'Assemblea, Carme Forcadell

Un total de 7.296 membres de ple dret de l’ANC va participar a les eleccions del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del passat 10 de maig.

Així ho confirmen els resultats definitius que ha proclamat la Junta Electoral; que  determinen que l’actual presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, ha estat la candidata  més votada amb 6.905 vots. La segueixen l’actual vicepresident, Jaume Marfany, amb 4.835 vots; Ferran Civit, amb 4.821; Ignasi Termes, amb 4.424; i Rosa Alentorn, amb  4.333 vots. Adjuntem el llistat (també es pot consultar a la web) de tots els candidats  de representació nacional i territorial que formaran part del nou Secretariat Nacional.

Un secretariat que es constituirà el dissabte 17 de maig, en un plenari on s’escolliran els càrrecs

 



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid