Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
1r de Maig unitari al Baix Montseny "Per la dignitat, drets socials i laborals"

Unes 150 persones s'han manifestat pel 1r de Maig del Baix Montseny. Han realitzat una marxa que ha començat a Sant Esteve de Palautordera que ha finalitzat a la plaça de la Vila de Sant Celoni, passant per Santa Maria de Palautordera

02/05/2014 Política
L’Assemblea pels Drets Socials del Baix Montseny va convocar per segon any consecutiu una marxa entre Sant Esteve i Sant Celoni per commemorar la diada de l’1 de maig, el dia internacional de la classe treballadora. Sota el lema "Per dignitat: lluitem pels nostres drets socials i laborals" més de 100 persones van corejar càntics i consignes contra el capitalisme durant tota la marxa, que es va iniciar a les 10 del matí a la plaça Major de Sant Esteve, va passar per Palau i va finalitzar a la plaça de la Vila de Sant Celoni, on la Colla Bastonera Quico Sabaté va oferir una actuació.

Tot seguit les diferents entitats que formen l’Assemblea pels Drets Socials van llegir el manifest i el decàleg constitiu de l’Assemblea, en què s’exposen els principis sobre els quals se sustenta la seva activitat, una activitat que pretén promoure les “lluites i accions en defensa de l’exercici real dels drets socials fonamentals. En aquest sentit, la lluita pels drets socials és indestriable de la lluita per la resta de drets personals, cívics i nacionals, també proclamats universalment com a tals, i en conseqüència, de la lluita contra tota mena de dominació, discriminació, marginació, opressió, explotació i espoli.”

L’Assemblea convocant està formada per les següents entitats: PAH Baix Montseny, Casal Quico Sabaté, Grup de Dones de Palau, Procés Constituent, La Fetillera, La Cortera, AMPA El Blauet, Arran Baix Montseny, La Clau que obre tots els panys, CUP Palau, Sant Esteve i Sant Celoni, CUPA Arbúcies, Ateneu L'arboç i Mall de Llinars.

Els actes de l’1 de maig van finalitzar a la mateixa plaça de la Vila amb una xoriçada popular que tothom va poder degustar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid