Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AUTOGESTIÓ
Xerrada de la Cooperativa Agrària d’Arenys

La Cooperativa Agrària d’Arenys, l’Aranyó,  organitza el proper dissabte 26 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’Ateneu Arenyenc, una a xerrada-col·loqui amb el títol de TERRA NOSTRA.

17/04/2014 Economia

La xerrada forma part de les activitats programades per la cooperativa agrària per donar a conèixer la nova etapa encetada i que es resumeixen en els següents objectius:

· Visualització dels productors de proximitat

· Beneficis dels aliments i productes de proximitat pel consumidor.

· Producció i consum de proximitat com a millor estratègia per la gestió i protecció del territori.

A fi de parlar d’aquests tres pilars bàsics, a la xerrada col·loqui hi participaran els següents ponents:

· Josep Maria Panareda; geògraf.

· Joan Manel Riera; biòleg i director de l’Escola de Natura el Corredor.

· Eduard Balcells, pastor.

· Núria Fdez. Llobet i Lluís Vidal; membres d’Slow Food Maresme.

La Cooperativa Agrària l'Aranyó és un grup de productors i productores de l'àmbit agrari d'Arenys de Mar i de Munt que s’han proposat unificar esforços per tal de potenciar els productes que elaboren. Son pagesos, ramaders, viticultors que encara persisteixen en els seus oficis i que entenen la seva forma de vida com una expressió d'amor a la terra de la qual treuen els  fruits.

L’acte l’organitza la Cooperativa Agrària d’Arenys de Mar, l’Aranyó, i hi col·labora l’Ateneu Arenyenc i la CUP d’Arenys de Mar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid