Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Pesentació del llibre "Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català"

Una crònica de l’entitat des dels seus orígens fins a l’actualitat, contextualitzant-la en l’evolució històrica i política del país

11/04/2014 Cultura
"Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català" "Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català"
La Plataforma per la Llengua presenta el proper dilluns, a les 19:00 h de la tarda als Lluïsos de Gràcia un llibre que analitza la història de la Plataforma per la Llengua. A l'acte hi participaran Oriol Hosta, president dels Lluïsos de Gràcia; Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua; Jordi Manent, filòleg i prologuista de l’obra; Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana i Francesc Marco Palau, autor del llibre.

En el marc del 20è aniversari de l’entitat, editorial Base publica "Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català", de l’historiador Francesc Marco Palau, que contextualitza la tasca de l’ONG del català amb l’evolució política i social deCatalunya, des de la dissolució de la Crida a les portes del referèndum per la independència.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid